Priručnik za spravljanje rakije

Autor:Slobodan Jović
ISBN:978-86-7157-327-6
Godina izdanja:2003
Format:21 cm
Broj strana:203
Povez:Broš
Pismo:Latinica

330,00 RSD

Rakije proizvedene u privatnom sektoru često su mutne, kisele ili zagorele. Ove mane se javljaju usled nedovoljnog poznavanja tehnološkog postupka prerade voća u rakiju. Na kvalitet rakije utiče niz faktora, kao što su vreme berbe i način prerade voća, izvođenje alkoholnog vrenja, vreme i način destilacije, odležavanje i formiranje rakije kao pića itd. Knjiga dr Slobodana Jovića, mnogima je pomogla, jer upravo govori o tome kako izbeći probleme tokom spravljanja domaće rakije i kako podići njenu pitkost i kvalitet.

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Priručnik za spravljanje rakije”

Your email address will not be published.

© Sva prava zadržana 2017. Partenon