Priručnik za spravljanje rakije

Autor: Slobodan Jović
ISBN: 978-86-7157-327-6
Godina izdanja: 2003
Format: 21 cm
Broj strana: 203
Povez: Broš
Pismo: Latinica

330,00 RSD

Rakije proizvedene u privatnom sektoru često su mutne, kisele ili zagorele. Ove mane se javljaju usled nedovoljnog poznavanja tehnološkog postupka prerade voća u rakiju. Na kvalitet rakije utiče niz faktora, kao što su vreme berbe i način prerade voća, izvođenje alkoholnog vrenja, vreme i način destilacije, odležavanje i formiranje rakije kao pića itd. Knjiga dr Slobodana Jovića, mnogima je pomogla, jer upravo govori o tome kako izbeći probleme tokom spravljanja domaće rakije i kako podići njenu pitkost i kvalitet.

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Priručnik za spravljanje rakije”

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© Sva prava zadržana 2017. Partenon